Відома українська тренер шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська, порадувала своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими сімейними знімками.

"Довгоочікуваний відпочинок нарешті видихнула і можу з вами поділитися думками про нашу поїздку. Чесно зізнаюся, цей відпочинок я чекала як ніколи раніше. Через насиченого і складного графіка швидше хотілося зануритися в його атмосферу. Ми вибрали для себе Грецію.... На цей раз вибір припав на острів Корфу», - підписала вона знімки з поїздки.

Вона також додала свої спостереження з приводу грецької кухні.

"Кухня в Греції дуже проста, легка, Європейська, без надмірностей. У морських країнах завжди більше хочеться риби, вона дивовижного смаку. Неймовірні фрукти, особливо диня. Я давно її не їла з таким задоволенням (тут у неї особливий аромат і смак). Овочі та бобові - моя любов", - додає вона.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Скрін, Instagram Боржемська
Скрін, Instagram Боржемська

Скрін, Instagram Боржемська
Скрін, Instagram Боржемська

Їй також припали до смаку місцеві оливки, йогурти, картопля, сири і рис.

"Рис має свою нотку аромату, греки його цікаво готують, в різних варіаціях. Мене здивував за смаком картопля, дуже солодкий і настільки правильно приготований. Головне, стримувати себе в ці моменти. А сири і оливки з каперсами – one love. Йогурти натуральні, і ти відчуваєш смак молочного продукту», - ділиться Боржемська.

Скрін, Instagram Боржемська
Скрін, Instagram Боржемська

Скрін, Instagram Боржемська
Скрін, Instagram Боржемська

Вона також зізналася, що вечорами дозволяла собі випити келишок Prosecco.

"Перші дні за звичкою ми прокидалися досить рано. Тіло і розум не могли зануритися в атмосферу релаксу. Але потім море, Сонце і повітря поступово зробили свою справу. Ось тоді я за довгий час зрозуміла, що ніхто і ніщо від тебе не втече. Зараз насолоджуйся моментом! Робота, зйомки і часті дзвінки почекають... але найцінніше, з ким ти це все розділяєш, в чиїх обіймах ти засинаєш і прокидаєшся, з ким йдеш за руку, і в бурхливому морі ловиш хвилі, багато смієшся, базікаєш, балуєшся і танцюєш – зі своїми рідними і дорогими серцю людьми», - підсумувала вона.

Скрін, Instagram Боржемська
Скрін, Instagram Боржемська

"Так, Відпочинок з близькими найцінніше. Ми з батьками теж два тижні тому відпочивали. Кращі моменти і кращий відпочинок», - пишуть фанати красуні.

Нагадаємо, що Марина Боржемська в червоному помочила засмаглі ніжки в морі: на зло В'ячеславу Узєлкову

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська залишила дітей В'ячеслава Узєлкова без 1 вересня: "все продумала"

Також портал Знай.uа писав, що розлучена Марина Боржемська в білій сукні заінтригувала шанувальників: "краще Холостячки"