Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 46-річна знаменитість дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео.

Так, артистка повідомила шанувальникам радісну новину - у четвер, 16 вересня Наталія представить власну зірку на "Площі зірок" в ТРЦ "Gulliver". На честь цієї знаменної події Могилевська опублікувала кумедний ролик, позуючи зі своєю пухнастою подружкою - собакою породи лабрадор на прізвисько Ая.

Виконавиця нібито прогулювалася неподалік від свого заміського будинку на Осокорках, примірявши стильну джинсову спідницю-міді, футболку-оверсайз і масивні кросівки лимонного кольору. Коли ж Могилевська сіла в свій автомобіль марки Volvo, її образ різко змінився - співачка постала перед камерою в розкішній сукні з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто відзначити, що зірка може з легкістю похвалитися стрункою фігурою - завдяки дієті Наталія "спалила" понад сім зайвих кіло.

@nataliya_mogilevskaya

Это Ая. А как зовут вашего питомца? #могилевская #собакадругчеловека

♬ оригинальный звук - Наталья Могилевская