Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

А 15 вересня артист поспішив поділитися з шанувальниками радістю - їх з дружиною Вікторією доньці Лізі, яку численні шанувальники також знають, як "крихікту Ліззі", виповнилося 7 років.

Так, зірковий тато зворушливо привітав найріднішу дівчинку забавним спільним відео, де малеча крутилася навколо його руки. Шоумен зізнався Лізі в любові і зазначив, що буде робити все для щастя і посмішок донечки.

Варто відзначити, що крихітка Ліззі цього року пішла в перший клас однієї з приватних шкіл Києва, а її однокласницею стала Серафима Кошова - молодша донька Євгена Кошового.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"З Днем Народження, моя маленька крихітка Лізі )))

Тобі сьогодні виповнюється 7 рочків і саме Інтересне в житті в тебе ще попереду )))

Безмежно тебе люблю і буду робити все, щоб ти завжди була щаслива і усміхнена )))

Хай Бог тебе оберігає, а ми з @viktoriya_tka4 завжди будемо поруч !!!

крошкаlizi😘"