Суддя талант-шоу "Україна має талант" Євген Кот зізнався, що найголовніше отримувати задоволення від того, що ти робиш. Адже так робота дається набагато легше.
На своїй сторінці в Instagram відомий хореограф відзначив, що будь-які зусилля можуть втратити сенс, якщо ти не відчуваєш підтримку.

Фото зі сторінки Євгена Кота
Фото зі сторінки Євгена Кота

"Якщо ніхто не вірить в тебе, а твої досягнення та успіх нема з ким розділити. Всі ми знаємо імена великих українців, які стали історичними постатями. Але ж сьогодні поруч із нами живуть не менш талановиті та надихаючі люди, які творять наше з вами майбутнє", - розповів Євген Кот.

Саме тому Євген Кот вирішив підтримати ініціативу Сергія Притули та розказати про людей, які його надихають. Перш за все він згадав про українського хореографа-постановника Деніса Стульнікова .

"Його хореографія запалює популярні кліпи відомих українських артистів і не тільки! Він створює великі стадіонні шоу! З Денисом я познайомився ще на першому сезоні "Танцюють Всі" - і з того часу він ніколи не стояв на місці, а тільки підвищував свій професіоналізм та здобував визнання в аудиторії та своїх колег! Це людина, яка робить великий вклад у танцювальну індустрію України!", - написав він.

Євген Кот зізнався, що його надихає також суддя "Танців з зірками" та прима-балерину Національного Академічного театру Опери та Балету України ім. Т.Г. Шевченка Катерина Кухар.

Фото зі сторінки Євгена Кота
Фото зі сторінки Євгена Кота

"Вона заслуговує на величезну повагу та захоплення усіма її балетними виставами. Мене захоплює її грація та жіноча сила. Вона відкриває балет широкій аудиторії, популяризуючи його через телевізійні шоу! Ставши керівницею Київського балетного училища, Катерина домоглась підвищення статусу закладу до Балетного Коледжу", - зазначив танцівник.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще
Також Євген Кот написав про Сергія Притулу з яким він близько познайомився у шоу "Україна має талант". Танцівник зазначив, що його захоплює те, як телеведучий відповідально ставиться до роботи та повністю їй віддається.

Фото зі сторінки Євгена Кота
Фото зі сторінки Євгена Кота

"Сергій це та людина, яка не байдужа до проблем суспільства, яка весь час допомагає бійцям на передовій, центрам для людей з інклюзивними потребами та вирішує важливі соціальні питання нашої країни! Це людина, яка безперечно викликає в мене відчуття поваги!", - підсумував він.

Нагадаємо, що легенда "Танців з зірками" Женя Кот відкрив полювання на молодих і талановитих: "Хочу, як муха...". Хореограф не втомлюється повторювати, що йому дуже подобається його роль у новому сезоні шоу

Як повідомляв Знай.ua легенда "Танців з зірками" Євген Кот розкрив головну слабкість своєї дружини: "Дуже велика...". Євген Кот поділився новими світлинами

Знай.uа писав, легенда Танців з зірками Женя Кот похвалився своїм котом: який господар-такий і улюбленець