Сьогодні, 16 вересня, виповнилося чотири роки з тих пір, як в дитячому таборі «Вікторія» під Одесою загинули троє школярів - Сніжана Арпентій, Софія Мазур і Настя Кулинич.

Незважаючи на резонанс події, винні в тому фатальному пожежі так і залишилися безкарними, а його причину так і не встановили.

Як відомо, табір "Вікторія" на Дачі Ковалевського, де у вересні 2017 року сталася трагічна пожежа, що забрала життя трьох дівчаток, прийняв дітей знову тільки через два роки. У міськраді та ДСНС тоді стверджували, що відпочинку школярів вже нічого не загрожує.

табір "Вікторія" після пожежі
табір "Вікторія" після пожежі

Роботи з обстеження місця згарища тривали майже рік - навіть через такий довгий час там знаходили кістки та інші обгорілі фрагменти тіл дітей.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Можливою причиною пожежі називали погану проводку, несправні електроприлади або пожежонебезпечні матеріали, які використовували при будівництві корпусу.

"Сьогодні чотири роки з дня пожежі в муніципальному дитячому таборі "Вікторія".

Пожежа забрала життя трьох дітей. Причина пожежі - не встановлена. Винуватці - не встановлені. Покарання за недбалість - ніхто не поніс», - нагадали в телеграм-спільноті «Одеса як вона є».

"А хто винен? А ніхто. Всі сплять спокійно«, "І що характерно, ніхто не поніс відповідальності, і ніхто не пішов у відставку», «та вже всі забули, а справа покрилася пилом в архіві, і з коледжем так само», «Ні, не вирішується, швидше за все навпаки, знайшли як завжди людину, яка найменше має відношення до інциденту і намагаються повісити на нього всю відповідальність», - коментують повідомлення люди.

Нагадаємо, через майже рік після трагедії в дитячому таборі "Вікторія" були знайдені останки загиблих під час пожежі дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua сумнозвісний табір" Вікторія " віддали військовим.

Також Знай.ua писав, з'явилися шокуючі подробиці трагедії в таборі "Вікторія".