Молода українська співачка Христина Соловій оприлюднила знімки з відвертої фотосесії для журналу "Playboy".

Крім того, дівчина заявила, що ніколи не була «хорошою» та почувається Лолітою.

«Раніше я гралася в хорошу дівчинку; це добре спрацювало. Мабуть, я таки дуже хотіла нею бути. Але ти ж мене знаєш – я такою не була ніколи. Розумію, людям було зручно так мене бачити. І зараз мені цікаво дивитися в ретроспективі, чому так сталося. Клубочки, віночки, «Тримай», «Гамерицький край» такий однобокий образ щирої українки – обійняти і плакати», - заявила Соловій в інтерв’ю.

На питання, як вона могла приховувати свою сутність Лоліти, співачка відповіла, що вона й не намагалася щось приховати.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

«Він завжди був повноцінною частиною мене. В білих шкарпеточках з черевичками на підборах, у чорнильних плямах на пальцях. Мій науковий керівник так і сказав мені – це нікуди не сховаєш. Але якщо я й не ховала, то впізнати Лоліту в Соловійці можуть тільки професори з літератури і дуже тонкі читачі», - впевнена вона.

У коментарях прихильники співачки розійшлися у думках щодо того, чи правду вона говорить.

Христина Соловій, instagram.com/soloviyka
Христина Соловій, instagram.com/soloviyka

«Мені дуже подобаються, якщо можна так сказати, «багатовимірні» особистості. Це як є приємні простенькі моноаромати. А є аромати, які вдихаєш і вони розкриваються: він солодкуватий, потім в ньому з'являється деревний акорд, потім якісь нові цікаві, незрозумілі, але чудові нотки. Такі аромати западают в душу. Вибачте за таке порівняння», «Ууу, дівчинка відкрила свою сексуальність. Дівчинка скоро стане просто ще одною Лободою з накачаними губами. А була чимось цікавішим… Я ж не засуджую її, більше просто засмучений якщо так вийде. Дуже банальна історія розвитку. Ну хіба вона в Лану Дель Рей мітить», - пишуть одні.

«Що далі? Зйомки в порно?», «Так, це були чудовi часи. Але все не стоїть на мiсцi! Всього вам найкращого!», - додають інші.

Нагадаємо, улюблениця Святослава Вакарчука Соловій вперше роздяглася на камеру: майже, як у Playboy. Зірка заявила, що її тіло - це її діло. Варто тільки поглянути на ці знімки

Як повідомляв портал "Знай.ua", повна протилежність Ані Лорак: протеже Святослава Вакарчука Христина Соловій зізналася, чому ніколи не співатиме російською.

Також "Знай.ua" писав, що Христина Соловій перетворилася на Мавку і розповіла, що потрібно робити на Івана Купала: "Квітка щастя роздає".