У TikTok з'явилося відео однієї молодої українки, яка розповіла про свій неприємний досвід, який пов'язаний з Київським національним університетом культури і мистецтв, де президентом виступає Михайло Поплавський.

Вона зазначила, що під час творчого конкурсу, проходячи на фото-художника, її зачепив всього один момент. Їй поставили питання про об'єктив, який у неї є. Дівчина відповіла, що володіє об'єктивом з фокусною відстанню 18-55мм.

Михайло Поплавський, instagram.com/poplavskiy_michail
Михайло Поплавський, instagram.com/poplavskiy_michail

"Запитують: "Що, тільки один?". Відповідаю - так. "На більше грошей не вистачило", - каже другий і чотири дорослих мужика починають іржати. Іржати, бо смішно. Три хвилини тому вони хвалили мої роботи, там були класні портрети самостійні. Вони розпитували, а що, де, як. Круто, клас. Хто після такого захоче туди вступати? Це показує абсолютно все, повністю рівень університету. Це дуже нерозумно... реально, чотири дорослих мужика. І вони б мене вчили, чому б вони мене навчили?", - зізнається Українка.

Фото: Instagram Михайла Поплавського
Фото: Instagram Михайла Поплавського

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Яка людина в адеквате взагалі туди надходить...", "Фу це низько з їхнього боку"," у Поплавського головне гроші, вони дивляться не на знання, не на талант, якщо у тебе є гроші, то ти для них цінний", "У мене брат туди надходив... вам, щоб пройти, потрібно вміти професійно фотографувати. Вибачте, якщо людина йде вчитися на фотографа, як професійно можна фотографувати?", - пишуть користувачі в коментарях.

@innsphotoss

это про Кнкуим, кому-то да будет интересно) #кнукім #кнуким #киев #фотографкиев #фотографкиїв #фотографукраина #киевфотограф #on #fyr #fypシ

♬ оригинальный звук - Inna Diadenko

Нагадаємо, Анна Трінчер оцінить: Михайло Поплавський вирішив навчити дівчаток заробляти на життя в TikTok

Як повідомляв "Знай.ua", як виглядає зірка "Моя улюблена Страшко" Поплавська без окулярів і брекетів: "Хотілося б зіграти наркоманку"

Знай.ua писав, Михайло Поплавський показав свій стрижень всій Україні: "Приймай нестандартні рішення"