Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

А нещодавно чоловік Регіни, співак Влад Топалов, виставив зворушливе фото з молодшою сестрою Аліною, привітавши дівчину з днем народження - 16 вересня їй виповнилося 33 роки.

Так, артист показав архівний кадр, де обіймав найріднішу дівчинку, стоячи на тлі синьої води і гір. Шоумен зізнався, що дуже пишається Аліною, дівчина багато разів виручала і підтримувала Влада.

Також Топалов жартівливо зазначив, що не вважає себе кращим братом і сином.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"@alina_topalova, моя радість!

З днем народження!

Ти - завжди була найкращим, що вийшло у наших батьків🤣 і продовжуєш сяяти і захоплювати. Я тобою неймовірно пишаюся.

У тебе Свій шлях ... як у всіх, Він сповнений різних перешкод! Але так само він сповнений великих перемог, радості і досягнень.

Ти багато разів мене виручала, "рятувала" і підтримувала.

Я у тебе в боргу і завжди все пам'ятаю.

Я радий, що твоє життя веде тебе до перемог і вершин. Так тримати! Ти - найдостойніша мати, донька - тут думки розходяться🤣, але це суб'єктивно, найкрутіша сестра і відмінний друг.

Я тебе люблю і я завжди поруч.

Ну, майже завжди🙈 кажу ж, брат з мене не найкращий, як і син😉"

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася