Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив зворушливе спільне фото з Регіною. Так, зіркова сім'я вирушила на Камчатку разом з їх маленьким сином Мішею, де влаштували малюкові його першу риболовлю в Тихому океані.

Так, Влад розповів, чому вважає Регіну не просто дружиною, а своєю рідною людиною.

За словами співака, вони роблять разом безліч речей, проте не вважають це зобов'язаннями - парі комфортно проводити час поруч один з одним.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Можна стати чоловіком і дружиною, а можна стати рідними один одному людьми. І ви здивуєтеся, але тут є колосальна різниця...

... Вони не віддають подружній обов'язок, вони займаються любов'ю або навіть сексом (а різниця тут величезна). У них є спільні інтереси.

І не повірите, вони навіть говорять. Просто ні про що за чашкою чаю або келихом вина. Вони і є особисте життя один одного. У них немає секретів, вони знають один про одного все.

І знаєте, що? Мені не потрібна дружина! Мені потрібна рідна людина!

Найкрутішого дня!!!❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥"