Вся країна оплакує смерть однієї з найяскравіших учасниць реаліті-шоу "МастерШеф. Професіонали" Стелли Клименко. Начальник і близький друг Микола Люлько розмістив зворушливий пост на честь її пам'яті.

Як відомо, учасниця третього сезону кулінарного шоу Стелла Клименко померла від раптової зупинки серця 13 вересня. Вона перебувала у відпустці в Єгипті. Про смерть повідомила її мати в соцмережі.

Весь цей час, до трагічної події, Стелла працювала в столичному ресторані "Аляска" під керівництвом свого друга і фіналіста проекту Миколи Люлько.

На своїй особистій сторінці в Instagram Микола поділився своїми почуттями після смерті близької подруги і зізнався, що в останній робочий день вона сказала йому, що хоче почати нове життя після відпустки.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Коли у Стелли був крайній день роботи перед від'їздом, я їй сказав: відірвися по повній, відпочинь, забудь хоч трохи про роботу, не пиши мені і я тебе відволікати від відпочинку не буду. Перезагрузись — тобі це дуже потрібно. А тепер я шкодую, що жодного разу з нею не списався", - написав Люлько.

Нагадаємо, померла зірка МастерШеф Стелла Клименко, близькі не можуть прийти до тями: "До останнього вірив, але ти не прийшла"

Як повідомляв Знай.иа, в університеті Михайла Поплавського присоромили абітурієнтку через гроші: "На більше не вистачило?"

Також портал Знай.иа писав, пере, прибирає і змінює підгузники: "тато року" і колишній коп Сергій Багаліка показав приклад всім українцям