Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість дав відверте інтерв'ю шоу "Життя відомих людей", розповівши про те, як вони з дружиною Лілією виховують їхнього сина, 5-річного Леона.

Так, артист зізнався, що перші роки після народження хлопчика давалися молодим батькам непросто, проте тепер подружжя знову мріють про поповнення в родині і зовсім не приховують цього. Шоумен зазначив, що вчить Леона поважати дівчаток, цінувати маму, рости справжнім захисником і опорою.

Водночас Влад видав, що вони з коханою обмежують хлопчика в безлімітному перегляді мультфільмів і різних солодощах, а також загартовують його характер за допомогою спорту.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Хочеться, щоб він якомога частіше робив своїй мамі компліменти.

Мені хочеться, щоб він її цілував частіше: кожного ранку, кожного вечора, як мінімум він це робить впродовж дня також.

Мені хочеться, щоб він з повагою ставився до дівчат..."

instagram.com/zhvl_official/