Головна "Холостячка" України Злата Огнєвіч об'єдналася з ученицею першого сезону Ксенією Мішиною заради популярного шоу.
Співачка Злата Огнєвіч стала учасницею другого сезону популярного шоу "Холостячка". Через це до зірки прикута ще більш пильна увага, тому вона намагається ділитися з численними фанатами новими фото і цікавими подробицями з творчого та особистого життя в своєму Іnstagram.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч
Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

Цього разу Огнєвіч потішила спільним фото з учасницею першого сезону шоу "Холостячка" Ксенією Мішиной. Вони разом стали учасницями шоу "Як Вийти Заміж" і після зйомок вирішили зробити фото на пам'ять.
На фото Злата позує в обтислій золотій сукні, родзинкою її образу стала зачіска з милими кучериками. Актриса Ксенія Мішина для шоу одягла стильну чорну сукню і зробила високий хвіст.

"Головна романтична прем'єра осені - 2-й сезон реаліті Холостячка відбудеться 17 вересня о 19:00 на СТБ! 🌹 Ми з Ксенією Мішиною стали героїнями 1-го випуску ток-шоу "Як Вийти Заміж"💍, після якого вийде ексклюзивний сюжет про мою першу вечірку ❤️🔥з гарячими подробицями та учасниками проекту - прекрасними чоловіками!",- написала Злата Огневич.

Нагадаємо, что холостячка Злата Огневич кинула пошуки нареченого заради кіно:"відчуваю серцем". Українська співачка взяла участь в українському серіалі.

Раніше Знай.uа писав, що красень-психолог Роман Свечкоренко піде зі знайомства з "Холостячкою" Златою Огневич: "скасую будь-яку зустріч"

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Знай.uа писав, обранець знайдений? "Холостячка" Злата Огневич показала самих "близьких", тільки один чоловік поруч