Президент України Володимир Зеленський відзначив досягнення наших спортсменів. Чоловік зустрівся з паралімпійцями, щоб особисто їх привітати.

Нові знімки із зустрічі вже з'явилися на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там публікуються всі найважливіші новини з усіх сфер, які пов'язані з країною або нашими громадянами.

Цього разу український гарант зустрівся національній паралімпійській збірній України, які привезли з Токіо цілих 98 різних нагород. Володимир Зеленський виголосив промову, а також особисто подякував кожному, хто був причетний до такого результату.

У загальному медальному заліку Україна опинилася на 6 місці, що досить хороший результат.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"А за всю історію змагань завоювали майже 600 медалей з плавання, бігу, стрільби і ще десятків видів спорту. Ваші можливості обмежені. У вас надможливості" - написав президент у своєму новому пості.

Він також зазначив, що вся країна пишається їхніми перемогами, і кожен з них - гордість для України.

Українській збірній вдалося роздобути 24 золотих медалі, 47 срібних, і ще 27 бронзових. Всього однієї золотої медалі не вистачило для того, щоб обійти Нідерланди і зайняти 5 місце.

Медальний залік, фото: скріншот
Медальний залік, фото: скріншот

На 1 місці опинилася збірна Китаю з 96 золотими медалями, і 207 в загальному заліку. На другому місці Великобританія, а замкнули трійку Сполучені Штати Америки.

Нагадаємо, золото і світовий рекорд: харків'янин Максим кріпак "розірвав" басейн, залишивши позаду всіх суперників

Як повідомляв Знай.ua," з Україною в серці...": олімпійський чемпіон проявив сталевий характер на зло Путіну

Знай.ua писав, швидше тільки вітер: плавець Андрій Трусов приніс Україні олімпійське "золото" і світовий рекорд