Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з шанувальниками несподіваною новиною - вона стала ведучою нового проекту "Пара на мільйон" на "Новому" каналі.

Так, артистка виставила кадр зі зйомок, позуючи в чорних облягаючих штанях із завищеною талією, блейзері і напівпрозорій блузі в полька-дот. Зірка доповнила образ макіяжем з акцентом на очах і зібраним назад в хвіст світлим волоссям, красуючись стрункою фігурою.

Леся вирішила жартівливо класифікувати жінок, розділивши їх на тих, хто досягає успіху за допомогою чоловіка, тих, хто досягають успіху за допомогою грошей, а також тих, хто "спасибі, я сама".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"🤍Є жінки які досягають успіху за допомогою чоловіка..

🤍Є жінки, які досягають успіху за допомогою грошей..

🤍А є жінки - Спасіба я Сама😎

Ви до яких відноситесь?👇🏻"

Фолловери не пройшли повз: "а є жінки, які не досягли успіху 😂", " Лесяяяяя, ну чому ти така!!!!!?????😭 😍 😍 ", "Ах, яка жінка🔥","краще досягти результату самої ,за підтримки чоловіка легше звичайно , але зараз є стільки варіантів і можливостей, що жінка може все".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру