Сьогодні в родині Софії Ротару траурний день. У своєму мікроблозі артистка вшанувала пам'ять своєї мами, яка померла 24 роки тому, повідомляє Hyser.

Софія Ротару вшанувала пам'ять своєї померлої мами. Олександра Іванівна померла 24 роки тому, в далекому 1997-му році.

Батьки Ротару були молдавськими селянами. У родині Олександри Іванівни та її чоловіка Михайла Федоровича народилося шестеро дітей, багато з яких пов'язали своє життя з музикою. Найбільшого успіху досягла Софія Ротару. Вона стала лауреатом премії Ленінського комсомолу (у 1978-му році), Народною артисткою СРСР (у 1988-му році), кавалером молдавського ордена Республіки (у 1997-му році), Героєм України (у 2002-му році), Національною легендою України (у 2021-му році). Молодша сестра Софії Ауріка теж відома співачка. Вона стала народною артисткою України в 2019-му році. Старша сестра Зінаїда в дитинстві перехворіла на тиф і втратила зір. Однак вона мала абсолютний слух, тому вчила своїх братів і сестер співати. Ще одна сестра Софії Лідія співала в ансамблі "Черемош". Тут же виступав і брат артисток Євген. Брат Анатолій також пов'язав своє життя з музикою.

Виростивши дітей і побачивши їх успіх, їх мати Олександра Іванівна померла у віці 77-ти років в 1997-му році. Батько Ротару пішов на той світ на 5 років пізніше дружини.

Сьогодні Ротару вшанувала пам'ять матері, опублікувавши в сторіс свого мікроблогу фото з сімейного архіву.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Світла пам'ять... мама", - підписала фото Софія Михайлівна.

На опублікованому знімку її мама сидить за столом, на якому стоїть ваза з півоніями. Одягнена Олександра Іванівна в білу сукню з вишивкою. Голова жінки покрита хусткою.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram