Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість дала масштабний концерт в Єревані, інтригуючи виступом у Києві 18 вересня. Так, артистка показала один зі своїх пікантних сценічних образів, виконуючи хіт "Вечериночка".

Зірка приміряла срібний костюм, що складається з довгої спідниці і міні-топа з глибоким декольте, суцільно всипаний блискучою бахромою.

Пізніше виконавиця змінила спідницю на білосніжні штани, а поверх топа накинула масивну тканинну шубу блакитного кольору.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Фотографія - це мить.

Мої миті єднання з музикою. Обожнюю наші концерти ♥️

дякую, Єреван ♥️"

"Вечеріночка завтра вже в Києві ❤️🔥"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікації: "красуня! Костюм класний! Я навіть готова також схуднути, якби у мене такий був 😂", "так, нічого не знаю, я хочу цей блискучий костюм", "які ніжки Віра😻", "енергія!Це про любов до того, що робите!!!❤️Фото в красиву рамочку - воно багато про що!", "Шикарна 😍❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з донькою Сонею.