Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталія Денисенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 230 тисяч чоловік.

І зовсім недавно вона викладала кілька знімків, розмірковуючи на тему свободу і відносин між конями і людьми. А зараз Наталя опинилася в невеликій "казці", поки у всій Україні погіршуються погодні умови — йде дощ, падає температура і настає справжня осінь після невеликого затишшя.

Скрін, Instagram Денисенко
Скрін, Instagram Денисенко

"Настає час накинути затишну накидку з пір'їнок, валятися на пухнастому пледі, пити тепле молочко.... А не ось це ось все 🙈 Правда? Це моя одна з найулюбленіших моїх фотосесій з @natasha_sanina ✨", - пише Наталія Денисенко В публікації.

Вона опинилася в повністю білому вбранні, додаючи навіть трохи пристрасті на останньому і першому знімках-оголивши трохи плічко.
"Як завжди #1😍 🔥 🤍", "Аж молока захотілося😍🤤", "Люблю цей час. Коли затишно і тепленько під ковдрою. Книжечка, чайок, хвилин 15 для інсти і обнімашки", "Сама ніжність!👏👏👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко після ганьби чоловіка знайшла кращого чоловіка в житті: "З ним у безпеці"

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Денисенко з "Кріпосної" виправдала чоловіка після влаштованої ним бійки: "Як атомна бомба"

Знай.ua писав, Наталя Денисенко з "Кріпосної" оголосила себе екстрасенсом: "Ми зчитуємо енергетику"