Ми вже далеко не вперше пишемо про героїв програми "Бути молодим". Добре, що багато людей можуть дізнатися про те, як деяким людям щастить в житті менше, ніж іншим. Цього разу до нас прийшла історія 34-річної Ольги, яка в 20 років пережила жахливу аварію.

Історія Олі звучить як зав'язка голлівудського фільму, але, на жаль, все написане нижче правда. 20-річна дівчина вирішила поїхати у справах, викликала таксі, сіла в машину. У якийсь момент водій, ймовірно, заснув за кермом.

Коли прокинувся - був дезорієнтований, але зрозумів, що аварії вже не уникнути і на повному ходу вистрибнув з машини. А Оля залишилася всередині. Далі неминуча аварія і 8 переворотів у повітрі. Про цю історію стало відомо завдяки новому сюжету TYT.BY, який вийшов у мережі YouTube.

Історія Ольги, скріншот: YouTube
Історія Ольги, скріншот: YouTube

Дівчині пощастило, що поруч опинився чоловік, який зміг надати першу допомогу. По суті, наша героїня була між життям і смертю. Сама ж Оля думала, що померла.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Після була лікарня, констатований перелом хребта, операції і моторошні слова лікаря "Ти ніколи не будеш ходити". Перші 5 років після ДТП дівчина відмовлялася вірити у вирок лікарів. Була впевнена, що знову буде ходити на своїх ногах.

Історія Ольги, скріншот: YouTube
Історія Ольги, скріншот: YouTube

Потім було 5 років депресії і прийняття свого нового тіла. Як каже сама Оля, вона навіть боялася виходити на вулицю. І тільки 4 останніх роки дівчина живе повним життям: у неї є стосунки, вона займається спортом (сперечаємося, такого преса немає ні у кого з вас?!) і чекає кожен наступний день. Це історія людини, якій знадобилося дуже багато часу, щоб прийняти себе, і нарешті почати жити.

Для прямого зв'язку з Олею: https://instagram.com/perspektivnaya.

Раніше повідомляли, чоловік потрапив в авіакатастрофу і вижив: "Тепер маю два дні народження".

Як повідомляв Знай.uа, професійний переговірник з терористами і злочинцями розповів про свій досвід: приставляли ніж і пістолет.

Знай.uа писав, скандальний Моргенштерн у білій сукні вийшов заміж за свою дружину: "З нею тільки заради грошей".