Всесвітньо відома модель, блогерка і засновниця компанії Kylie Cosmetics Кайлі Дженнер показала численним фанатам свою фігурку до другої вагітності.
Американська бізнесвумен та мільйонерка Кайлі Дженнер намагається часто тішити своїх фанатів новими кадрами чи цікавими подробицями з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за нею стежить 267 мільйонів осіб.
Нещодавно Кайлі Дженнер презентувала свою лінійку купальників і тому зараз вона активно ділиться з шанувальниками спокусливими фото. Варто зазначити, що фотосесія у купальнику була зроблена ще до її другої вагітності.

Публікація Кендал Дженнер, скріншот: Instagram
Публікація Кендал Дженнер, скріншот: Instagram

На опублікованому фото знаменита красуня позує у спокусливому помаранчевому суцільному купальнику. Вона грайливо дивиться вниз взявшись за своє волосся. Купальник вдало підкреслив форми моделі, показавши всі її достоїнства.

Шанувальники Кайлі вже встигли залишити для неї сотні комплементів під новим фото.

"Люблю тебе", "Я думав, що ти вагітна", "Вау", "Прекрасне тіло 👌🖤", "Прима❤️❤️", - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще
Нагадаємо, що 24-річна мільйонерка Кайлі Дженнер засвітила вагітний животик і пишні форми в мереживі: росте не по днях. Кайлі опублікувала знімок з кругленьким животиком в мереживному комбінезоні

Як повідомляв Знай.uа, напівоголена Кендалл Дженнер спантеличила шанувальників новим фото: "Що це за поза?".

Знай.uа писав, напівгола Кайлі Дженнер змусила фанатів запідозрити несподіване: "Справжній батько Стормі...".