Євген Кот показав як відпочиває зі своєю дружиною в Бодрумі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український хореограф, який є переможцем Танців з зірками 2019 року віднедавна став популярною особистістю в нашій країні. У нього є величезна армія шанувальників в соціальній мережі Instagram в 252 тисячі чоловік, з якими він намагається ділитися відвертими моментами свого життя.

18 вересня він показав, як відпочиває зі своєю дружиною - хореографом Наталією Татаринцевою в Туреччині. Зокрема поруч з готелем в місті Бодрум парочка вирішила показати гімнастичну позу. Наталя стала вверхз головою, упершись руками в ноги свого чоловіка. А сам Євген Кот притримав міцно дівчину за плечі, щоб вона не впала.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

зупинилися б подивитися?
, - задався питанням чоловік.

Велика частина пользоваетей Instagram, які прокоментували дане відео, ствердно відзначили на дане питання.

Так🔥 🔥 🔥 🔥"; "обов'язково б зупинилася"; "насолодитися, а не подивитися"; "ви така пара гармонійна😍 🔥❤️"; "о, звичайно так. Як можна обійти таку красу! 😍 😍 ❤ ️ ❤ ️ "; "Неймовірні, завжди милуюся вашою парою🙌, - повідомляють вони.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину