На сьогоднішній день, 19 вересня, рівень захворюваності коронавірусом, допустима норма якого 75 інфікованих на 100 тисяч населення, перевищено в 21-й області.

Столиця не стала винятком - тут також виявлено перевищення числа допустимих випадків зараження коронавірусом. Про це свідчать оновлені дані МОЗ.

У нормі цей показник залишається тільки в Закарпатській, Кіровоградській та Миколаївській областях.

Раніше влада обіцяла всіляко уникати введення повного локдауну в країні, проте повернули зонування за рівнем захворюваності.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Очікується, що незабаром відновляться карантинні обмеження, зокрема, обов'язкове носіння захисних масок в громадських місцях і в транспорті.

"Трохи засопливили після першого осіннього похолодання і вже на локдаун, що ж тоді в листопаді-грудні буде?", "Причиною скасування протикоподібних заходів в Данії став високий рівень вакцинації від коронавірусу: повністю щеплені 83 відсотки населення країни старше 12 років",-коментують ситуацію українці в телеграм-каналі Інсайдер UA.

Нагадаємо, раніше Китайський вірус в Україні вийшов на "червону шістку". Українські медики в МОЗ з початку пандемії коронавірусної інфекції covid-19 підтвердили вже понад 2 млн 316 тисяч випадків зараження.

Також "Знай.uа" писав, що українських студентів масово виселяють з гуртожитків через вакцинацію. Їх поставили перед фактом-вакцинуйтеся або не живіть в гуртожитку

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кравченко розповів, які вакцини зможуть перемогти COVID-19