У п'ятницю, 5 вересня 2021 року, в Україні стартував новий сезон проекту "Танці з зірками".

І сьогодні, 19 числа, в суботу, відбудеться третій прямий ефір з Машою Єфросиніною, яка зустрічатиме учасників на зоряному балконі. Відомо і те, що Оля Полякова виявиться четвертим запрошеним суддею.

Танці з зірками, фото: Instagram
Танці з зірками, фото: Instagram

"Нас чекає дуже цікавий вечір. Одна з пар станцює під живе виконання ALEKSEEV @alekseev_officiel пісні "Океанами стали"! Також Саме сьогодні ми побачимо неймовірний номер присвячений легенді - Григорію Чапкісу! А відкриють феєричний ефір наші судді зі спільним виступом. Вмикай о 21:00 телеканал @1plus1_ua та насолоджуйся!🎉", - йдеться на офіційній сторінці проекту в Instagram.

Якщо ж зайти в коментарі, не знайдеться практично нічого, що ставилося б до учасників проекту, крім Melovin і його партнерки Єлизавети Русиної. Хлопець має шалену фан-базу, всі його шанувальники тільки й чекають наступних виступів на паркеті.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Танці з зірками", скріншот: Instagram
"Танці з зірками", скріншот: Instagram

"Щонеділі чекаю танець Мєловіна і Лізи❤️🔥", "Дуже чекаємо виступу пари Мєловіна і Лізи🔥", "Оля Полякова своєю енергією накриє всіх інших суддів, можливо підібріють і будуть ставити справедливі оцінки", "Чекаю чачу Мєловіна😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, до "Холостячки" Злати Огневич прийшов учасник "Танців з зірками" Макс Єжов: "Хочу побудувати любов"

Як повідомляв "Знай.ua", Джамалу чекають серйозні випробування на "Танці з зірками": "Знову в зоні ризику?"

Знай.ua писав, Оля Полякова зізналася в любові до Олега Винника: "Разом робимо дитину"