Північна Корея-сама закрита країна в світі. Свій інтернет, громадяни, які майже не залишають країну, абсолютний культ особистості однієї людини-порядки в країні здаються більшості сучасних людей дикими і застарілими, але в той же час дуже цікавими.

Так як інформації про культуру і звичаї цієї країни відомо мало, інформацію збирають рідкісні мандрівники, яким вдається потрапити в Північну Корею.

Одним з таких мандрівників став Instagram-блогер mike.around.the.world, який поділився захоплюючою інформацією про Північну Корею в своєму пості.

Пост блогера, Instagram mike.around.the.world
Пост блогера, Instagram mike.around.the.world

Як пише блогер, перше, що повинен пам'ятати мандрівник, що в Північну Корею не можна брати газети і журнали, не можна говорити про релігію, і обговорювати вождів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Перегляд іноземних фільмів категорично заборонений. У країні немає зарубіжних фільмів, але іноді їх таємно завозять з Південної Кореї. За перегляд зарубіжної кінострічки можна потрапити до в'язниці на 15 років, незалежно від змісту.

У Північній Кореї зведено п'ять тисяч вісімсот пам'ятників Кім Чен Ину. Все з підписом "Наш Великий Вождь з нами вічно". Проходячи повз пам'ятник, потрібно зупинитися і вклонитися.
За виїзд з країни без пропуску-розстріл. Якщо людині все ж вдасться втекти, відповідати за законом будуть його родичі.
У країні заборонено навіть зберігати Біблію, не кажучи вже про те, щоб її поширювати. На території держави в ходу одна релігія, трудова, під назвою Чучхе. Інші під суворою забороною.

Інтернет для місцевих заборонений, туристам дозволяють користуватися мережею, але сім-карта коштує 250 євро і трафік ще 250 євро. Більшість сайтів заблоковані.

У Північній Кореї заборонені сині джинси. Вважається, що блакитний колір уособлює "гнилий Захід", так само в країні заборонена Кока-Кола під загрозою 15 років у трудовому таборі.

Якщо журналіст зробить помилку в статті про лідерів, його доля буде вирішена. У 2015 році редактора газети стратили за одну друкарську помилку.

У країні заборонено веселитися. Збиратися компаніями і сміятися не можна. Алкоголь в певні години і в дні траурів під абсолютною забороною. Порушення його карається розстрілом.

Потрапити в Північну Корею досить важко. Але якщо ви поставили собі за мету навідатися в цю країну, добре вивчіть всі правила, і не забувайте, що менталітет на цій території сильно відрізняється від нашого, або західного. Але якщо бути обережним, то нічого поганого з вами не станеться.

Нагадаємо, раніше Північна Корея показала світу нову ядерну ракету

Також "Знай.иа" писав, що руйнівний тайфун підняв на ноги зниклого Кім Чен Ина

Як повідомляв портал "Знай.иа", Кім Чен Ин втрачає абсолютну владу