Популярна українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно стала матір'ю третьої дитини, поділилася новою фотографією - себе і свого дідуся, який помер 24 роки тому. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

"24 роки тебе немає... Мій дідуличка, мій хороший! Ти знаєш, Дід, час не лікує, болить щороку по-різному, але болить і буде боліти завжди! Ти так рано пішов з мого життя, я була не готова, але подорослішала швидко! Хоч і було мені 10 років!», - підписала вона знімок, на якому маленькою сидить на руках у дідуся.

Скрин, Instagram Приходько
Скрін, Instagram Приходько

«Ти знаєш, як було страшно їздити самій в школу, як було боляче, коли мене перший раз вдарили, коли я заблукала і поїхала на трамваї не в ту сторону... Я перестала викидати за холодильник яєчню зі шкварками, тому що мені її більше ніхто не готував, не одягав мені на голову тарілку горохового супу, який вже охолов і вкрилася плівкою, і я до останнього говорила, що я їсти не буду, і в тебе просто урвався терпець... Я пам'ятаю ті страшні ночі на самоті на дачі, я казала мамі, що їду до подруги, а сама тихенько брала ключі від дачі і сиділа, плакала на порозі, слухаючи музику, і розуміла, що більше я не вип'ю твій компот з аличі, ми не будемо дивитися на небо і вивчати сузір'я, ми перестанемо пити чай з лимоном перед сном і їсти бутерброди з сиром і варенням...», - з сумом пише співачка.

Настя Приходько, instagram.com/prykhodko_official
Настя Приходько, instagram.com/prykhodko_official

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вона також додала, що хотіла б поділитися з дідусем своїми досягненнями, і розповісти, чого їй вдалося домогтися в житті.

"Дід, я стільки всього домоглася, ти навіть собі не уявляєш, але і купу помилок наробила, і багато чому навчилася і зберегла все те, чого вчив і що я пам'ятаю. Мені дуже не вистачає твоєї поради, тепла, обнімашек! Ось пишу і плачу, адже мені так хотілося, щоб ти побачив, що у мене багато вийшло і я з багатьма впоралася сама!", - додає вона.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Шанувальники співачки всіляко її втішають і підтримують. Вони пишуть, що її пост змусив їх згадати про своїх рідних і про те, що потрібно цінувати життя тут і зараз.

"Сиджу і плачу. Ваша розповідь про дідуся, дуже нагадав моє життя. Як ми не цінуємо все те, що відбувається в дитинстві, думаємо, що це буде тривати вічно. Згадала свою бабусю, у неї я була тільки на канікулах, але вона одна була, хто любила мене, обіймала, шкодувала. Світла їм усім пам'ять", - додають читачі сторінки.

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні