Відома українська блогерка, засновник і ведуча авторського проекту "Ходять чутки" на YouTube Раміна Есхакзай вирушила в подорож зі своїм нареченим - адвокатом Євгеном Проніним. Відповідний пост вона опублікувала на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Цього разу закохані вирушили в саме серце Франції - Париж. Там вони мають намір відвідати знамениту Ейфелеву вежу, яка є головною визначною пам'яткою найромантичнішого міста Європи.

"Прямо зараз їдемо в ліфті на саму верхівку", - поділилася планами Раміна. Вона вибрала для осінньої поїздки темне плаття в білий горошок, коричневі черевики і шкіряну байкерську куртку кольору слонової кістки.

"А я якраз дослухаю ваше інтерв'ю удвох, прекрасного відпочинку", "Круто, незабутнього відпочинку!!!", "Кайф, хочу туди повернутися", "Які ви красиві і щасливі! Так приємно на вас дивитися", "Красива пара в прекрасному місці. Гарного відпочинку і незабутніх вражень», - бажають закоханим їхні шанувальники в коментарях до повідомлення.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, что колишня Козловського Раміна показала обручку і" включила задню":"не означає, що буде весілля". Раміна Есхакзай здивувала фанатів після пропозиції від коханого

Як повідомляв Знай.ua , Віталій Козловський вилив душу українкам, такого не чула навіть Раміна: "здається жорстоким"

Також портал Знай.ua писав, що колишня Козловського зізналася, що сталося після інтерв'ю з Юлією Мендель: "відчуваєш себе..."