Олександр Пікалов - актор і автор Студії «Квартал 95» в студії «Сніданку з 1+1» розповів, який він батько та як складаються його стосунки із сином.

«Який ви тато?», - запитали у Пікалова ведучі.

«Я дуже поганий тато. Тому що народився коли мій син, я сів у автобус, поїхав у турне – приїжджаю, а йому три рочки… 15 - це я другий раз поїхав», - відповів актор.

Скрін, відео YouTube 1+1 Пікалів
Скрін, відео YouTube 1+1 Пікалів

Він також передав привіт синові Михайлу, який професійно займається футболом.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Так що, Михайле, доброго ранку! Він там трохи травмувався, зробили операцію – він же футболіст у мене. Мішка там зараз шкутильгає», - розповів Олександр.

Скрін, відео YouTube 1+1 Пікалів
Скрін, відео YouTube 1+1 Пікалів

«Сьогодні вже 15 років, і це вже непростий період. Травма футбольна, а отже – хлопець займається професійно. А от як в спілкуванні, бо 15 років – це непростий період? Чи мама вже каже – все, розбирайся сам!», - запитала ведуча.

Скрін, відео YouTube 1+1 Пікалів
Скрін, відео YouTube 1+1 Пікалів

«У спілкуванні дуже здорово. Він же із такої сім’ї, гумористів. Коли щось йому кажеш, може спитати – «Татку, що це за дічь?» І я замовкаю», - зізнається Пікалов.

Актор наголосив, що радий, що син знайшов своє покликання у житті.

«Це дуже добре, що він не гуморист, а футболіст, і не має жодного відношення до моєї професії. У нього свій шлях. Я пишаюся! Буваю на матчах, кричу, верещу. Є свої кричалки, з матюками», - вважає актор.

Нагадаємо, що Олександр Пікалов з Квартал 95 пересів з байка на диво часів СРСР: "Покатаєш, красунчику?". Пікалов показав раритетне авто

Як повідомляв "Знай.ua", український фільм "Стоп - Земля" побореться за нагороду на Берлінському кінофестивалі. Фільм Катерини Горностай покажуть на Берлінале-2021

Знай.ua писав, прем'єру мультфільму Кварталу 95 могли перенести заради Зеленського: "Править бовдур, напрошуються паралелі"