Андрій Джеджула розповів про складність у роботі ведучого заходів. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний актор театру, кіно, а також український ведучий телеканалу Дом нечасто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак на його офіційній сторінці в Instagram двісті вісімдесят чотири тисячі шанувальників, які намагаються коментувати кожен його пост.

Як відомо, зараз між Андрієм і його дружиною Юлії Леус триває боротьба за відстоювання своєї честі. Подружжя взаємно звинувачують один одного, доводячи хто правий, а хто винен у руйнуванні їхнього шлюбу. З недавніх пір Джеджула переключився з історій про особисте життя став більше говорити про свою роботу.

20 вересня Джеджула опублікував відео з Заходу в Київському караоке-барі. Він зазначив, що провів вечір суботи 18 вересня провів у повній імпровізації. Це одне з найскладніших умінь в житті ведучого.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

фінал суботи з мікрофоном в режимі повної імпровізації! Один з найбільш непростих видів виступів професійного ведучого! 🎙 🎙 »Що виду, то співаю"! Ти повинен бачити всіх, бути максимально спостережливим, знати таємницю і такі-то факти з життя гостей, передбачати і створювати максимально доброзичливу атмосферу і природно по-доброму підколювати всіх без розбору! 😎
, - повідомив він.

Раніше ми писали про те, що Дружина Джеджули Юлія Леус вибухнула образами після нападок в мережі: "45-річний неадекват"

Нагадаємо, Андрій Джеджула вибухнув після відходу дружини з маленькою дочкою: "Юля - рвач!"

Як повідомляв Знай.ua, Оскаженіла дружина Джеджули розповіла, як він загортає " к * кашки в трикутник"