На Троєщині заборонили справляти малу нужду. На території району з'явилися попереджувальні знаки.

Як повідомляє telegram-канал Київ зараз, очевидці виклали фото з цілком конкретним знаком, глянувши на який не залишається жодних сумнівів: порушникам доведеться несолодко.

Зрозумілі знаки з'явилися на Троєщині, фото telegram-канал Київ зараз
Зрозумілі знаки з'явилися на Троєщині, фото telegram-канал Київ зараз

Знаки з'явилися в Деснянському районі Києва 20 вересня. Знак міг з'явитися в одному з найбільш людних місць. Населення району втомилося від непристойної поведінки деяких громадян. Як визначили користувачі Мережі, швидше за все знаки з'явилися на вулиці Миколи Закревського.

Знак дуже зрозумілий-на ньому намальований перекреслений людина, що справляє нужду, а в нижній частині знака намальовані ножиці, натяк на покарання за непослух.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Київзеленбуд заявили, що не мають до знаку ніякого відношення. Імовірно, покажчики самовільно встановили самі жителі району, яким набридло, що їх територію плутають з громадським туалетом.

У мережі думки розділилися. Частина громадян радіє, і вважає, що давно пора було встановити подібні знаки, інші ж обурилися. "Якби були туалети, то люди б не ходили в кущі", "краще б вказали напрямок на туалет... Хворе місце всіх українських міст-громадські туалети..."- пишуть незадоволені. Жителі міста розповідають, що навіть у центрі міста людям доводиться справляти малу нужду в кущах.

Нагадаємо, раніше Костянтин Яловий заявив, що кияни мають право знати, як буде вирішена транспортна проблема Троєщини

Також "Знай.иа" писав, що Наталію Могилевську ледь не збила машина на Троєщинському ринку

Як повідомляв портал "Знай.иа", кияни знайшли шаурму на клумбах замість квітів: це Троєщина, дитинко