Стало відомо зовнішній вигляд нового героя на шоу Маска. Відповідне відео з'явилося на офіційній Instagram-сторінці передачі.

Як відомо, в Україні почалася трансляція музичного шоу "Маска", яке є українською адаптацією відомого формату "Masked Singer". Серед учасників шоу різноманітні українські знаменитості. Завдання глядача - дізнатися зірку за маскою, грунтуючись на вокальних даних. Шоу йде на телеканалі "Україна"

Організатори шоу намагаються кожен раз придумувати несподівані образи для різних знаменитостей, інтригуючи фанатів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

20 вересня з'явилося нове відео, в якому показали костюм нового персонажа - чарівної феї. Дизайн нарядів розробляла Леся Патока.

Костюм чарівної феї оживає прямо на наших очах! 😍 Можна вічно спостерігати за тим, як художниця по костюмах Леся Патока @lesiapatoka і її помічниці працюють над створенням фантастичних костюмів для гіпершоу МАСКА. Хіба це не справжнє диво?
, - повідомляють представники ток-шоу.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.