Настя Каменських показала кумедне відео зі своїм чоловіком Потапом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. На цей час на неї підписано 5,3 мільйона осіб, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

20 вересня співачка опублікувала кумедне відео, на якому постала в компанії свого чоловіка Олексія Потапенка. Каменських поставила аудіодоріжку зі знаменитого радянського мультика"малюк і Карлсон".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Не в пирогах щастя", - каже співачка голосом малюка. Тим часом Потап "грає" роль Карлсона і присуває торт. "Ти що з глузду з'їхав? А в чому ж ще?",- повідомляє репер.

Фолловери заповнили різними коментарями. Більшість поділилися своїм поглядом на поняття щастя.

Щастя Анастасія - це коли поруч з тобою надійний, вірний, і відповідальний супутник по життю"; "о, наш Першотравневий коровай рулить)))"; "коли є друг, з ким цей пиріг можна з'їсти і не пошкодувати про це. На здоров'я, їжте, а потім спорт в спальні, теж разом. Ось воно, щастя😍
, - повідомляють вони.

Раньше Знай.иа розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.