Світлана Лобода показала романтичні обставини. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Світлана Лобода-одна з найбільш популярних українських співачок. Це може довести популярністю в соціальних мережах. У частотності, на її офіційній Instagram-сторінці близько 7,9 мільйона осіб фоловерів, а на Фейсбук-групі - близько 451 тисяч.

21 вересня українська співачка опублікувала фотографію з приміщення. Знімок наповнений теплими домашніми квітами, а на ньому співачка дивиться на себе в дзеркало.

Осінь знає, що вічна любов не вмирає....
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Багато з них запідозрили, що ці слова належать новій пісні Світлані Лободи.

Лірика ! Чекаємо несамовиту лірику, як ви вмієте 😍"; "як же я люблю вашу творчість ❤️"; "яка красуня😍 за таке перевищення краси ви заарештовані😍; "чекаємо нову пісню very very soon 👌 🏻
, - повідомляють вони.

Раніше Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.

Як ми повідомляли, Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: Папи зрозуміють. Юрій Ткач з "Кварталу 95" здався з "легким" макіяжем

Також "Знай.ua" писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.