Стало відомо про те, що українська популярна співачка Анастасія Приходько поскандалила з телеведучою Оленою Філоновою. У дівчат розійшлися думки.

У новому випуску грандіозного шоу "Співають всі!" на телеканалі "Україна" між зірковими експертами вибухнув черговий скандал. Цього разу спільну мову між собою не знайшли співачка Анастасія Приходько та блогер Олена Філонова. Що сталося і чому Приходько знову "зчепилася" з блогерами?

Співають всі, фото: Instagram
Співають всі, фото: Instagram

Справа в тому, що на сцені шоу була виконана композиція Юлії Саніної і Тіни Кароль під назвою "Вільна". Дует "Наяда" прийшли на шоу, щоб здивувати зіркових експертів, лднако, це викликало суперечки. Блогерші Олені Філоновій сподобався виступ, і вона підтримала дівчат своїм голосом.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Дівчатка дуже тонко відчули цю пісню і по-своєму її передали. Я в шоці, що у співачки Юлії Войс, яку я знаю особисто, є такі сестри і для мене залишається загадкою, як ви ще не сидите на цій зiрковiй "стіні"? А тепер хочу передати мікрофон головній змії проекту, моїй улюбленій Насті Приходько" - йдеться в повідомленні.

Справа в тому, що співачка вирішила не підтримувати учасниць, і оцінювала цього разу не тільки вокальні дані, але і зовнішній вигляд. Анастасія Приходько вважає, що їм потрібно було вийти в зовсім інших образах, більш легких, без помітних нарядів і яскравого макіяжу.

Олена Філонова мовчати не стала, і зазначила, що дівчата знаходяться не в залі суду, а на сцені, і мають право виглядати так, як хочуть цього самі.

Приходько навіть слухати не стала її, і заявивши, що їй нецікава думка блогерки, яка нічого не розуміє у вокалі. Чим же в підсумку закінчився конфлікт можна буде дізнатися вже цієї суботи, 25 вересня на телеканалі "Україна". Розпочнеться проект "Співають всі" о 21:00.

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею

Як повідомляє портал Знай.ua Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також Знай.ua писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні