На сторінці в соціальній мережі Instagram "Дизель Студіо" з'явилося нове повідомлення, присвячене відомій українській актрисі і зірці "Дизель Шоу" Яні Глущенко, яка може похвалитися величезною армією шанувальників і за життям якої з інтересом стежать понад 145 тисяч людей.

"Продовжуємо нашу рубрику "як я провів літо... поглядом". Атмосферою свого літа з вами поділилася наша Яна Глущенко... дивіться ці літні фото і насолоджуйтеся!", - запропонували автори повідомлення.

На фото Яна з сином і чоловіком з гримом на обличчях, в пшеничному полі і на святі.

«Я ось реально провела літо поглядом. У цьому літньому сезоні у мене були прибирання, прання, прасування... і купа днів народжень, цілих сім штук: мій ювілей і свята моїх близьких. Я навіть трохи втомилася від нескінченної вечірки. Але зате було весело", - розповіла Яна Глущенко.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Класно, Яночка, Я вас абияк дізнався, багатою будете. А від себе бажаю здоров'я, щастя і всіх благ ...Спасибі, радуєте всіх своєю роботою! Всіх благ Вам і щастя в родині", - бажають дівчині фанати.

"Одне обличчя!",- додають вони з приводу її фото з сином.

Нагадаємо, раніше вагітна Катя Осадча "поховала" зірку "Дизель шоу" Яну Глущенко після ювілею:"вже щось не так".

Як повідомляє портал «Знай.uа» Зірці "Дизель шоу" яні Глущенко виповнюється 35: "С * кс-символ українського гумору"

Також «Знай.uа " писав, що зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко витримала 3 години болю і похвалилася результатом: "Давно хотіла"