Український співак, чоловік співачки і екс-солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес зважився спробувати себе в новому амплуа. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram, відкриваючи завісу над моментами творчого та особистого життя.

"Часто тобі в компанії кажуть: "Ти такий/така смішний/ая. Потрібно стендап писати і розповідати". Два роки тому я перший раз вийшов на сцену маленького бару, щоб перевірити свій матеріал. Мені ніколи так страшно не було! Коли ти розповідаєш історію в компанії - одне, а стендап-це, як вийти перед класом розповідати вірш, який ти вчив, розповідав на кухні мамі з татом, але ось біля дошки все забув. Ну як забув. За фразами, через е-Ме-Бе щось говориш, на тебе дивиться весь клас, потіють руки, хтось ірже над тобою з останніх парт, у когось в очах туга і байдужість», - ділиться Виконавець.

Він зізнався, що страх не йде, навіть коли зал «починає аплодувати і щиро в голос сміятися з твоїх жартів».

«А потім теж страшно, але дуууже приємно», - зізнався Дантес.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Сьогодні мені шалено страшно. Я не стендап комік, але мені лестить, що поруч зі мною на сцені професіонали, які цим займаються дуже давно. Вони допомагали побороти мені страх і повірити в те, що і у мене може вийде. Пропоную подивитися наш перший випуск. Дуже хочу, щоб вам було смішно, - побажав співак.

Шанувальники оцінили спроби Дантеса жартувати дуже позитивно.

"Урааааааа!!! Нарешті!!!", "Здорово! Молодець. Бажаю успіхів", " це ракета. З крутим стартом!",- захоплюються його фанати.

Нагадавши, Володимира Дантеса переплутали з вокалістом групи Maneskin

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва в крихітному бікіні покрасувалася Дантесом на шиї