Кілька місяців тому співачка МакЅим була госпіталізована з великим ураженням легенів. У лікарні співачка провела більше місяця в стані штучної коми.

Також вона була підключена до апаратів, які підтримували її організм в життєздатному стані. Тільки в серпні лікарі змогли виписати пацієнтку додому, коли минула загроза життю.

Фото зі сторінки МакЅим
Фото зі сторінки МакЅим

Зараз МакЅим відновлюється після хвороби вдома і частенько тішить своїх численних шанувальників новими фотографіями. Після важкої хвороби співачка сильно схудла, це встигли помітити і шанувальники співачки.

Фото зі сторінки МакЅим
Фото зі сторінки МакЅим

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Худенька зовсім стала!😢 ❤ ", "Офігеть ти схудла", "Відразу згадався кліп "Трудный возраст", така ж мила тендітна дівчина", "Як добре, що ви видужали! Схудли трошки, але слава богу живі і здорові", — відзначили користувачі Мережі під фото співачки.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

В інтерв'ю Ксенії Собчак, співачка МакЅим підтвердила, що за час хвороби дуже сильно схудла і вперше озвучила свою нинішню вагу.

Фото зі сторінки МакЅим
Фото зі сторінки МакЅим

"В районі 43-44 кілограмів. Я дуже швидко набираю і приходжу в форму. До мене приходить величезна кількість друзів. Мені часто шлють подарунки та солодощі. Так що у мене весь будинок в квітах і тортах", - зазначила вона.

Нагадавши, що МакЅим розповіла про життя після смерті:"мені залишалися хвилини". Під час лікування артистка зустрілася з найстрашнішими ускладненнями

Як повідомляв портал "Знай.uа" , МакЅим після коми заінтригувала фанатів новою піснею: "Заведи". Нова пісня потішила фанатів співачки

Також "Знай.uа" писав, що співачка МакЅим вперше заговорила після коми: "санітари були готові...". МакЅим дала перше інтерв'ю після виходу з коми