Відома українська співачка Наталія Могилевська у масштабному талант-шоу "Співають всі!", яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі "Україна", двічі змусила Діму Коляденка дістати фату з його саквояжа.

У випуску шоу "Співають всі!" на сцену вийшов запальний кубинець Марсель Гастон із дуету "Dos Machos". Хоча співакові не вистачило голосів аби пройти до фіналу, все ж він запам'ятався суддям надовго. Все це через коментарі ведучого Володимира Остапчука. Телеведучий заявив, що хлопець з'явився на шоу, щоб привернути увагу капітана зіркової сотні Наталії Могилевської, яка, нібито кілька років тому розбила йому серце.

Наталія Могилевська, фото: канал "Україна"
Наталія Могилевська, фото: канал "Україна"

Сама співачка прокоментувала: "Я вперше його бачу!". Однак перцю додало й те, що у цей час у студії заграв весільний марш і Діма Коляденко дістав зі свого саквояжа фату, яку одразу ж надів на голову артистки. Після цього Володимир Остапчук змушений був зізнатися, що це був жарт.

"О Боже! А я вже подумала – може, я забула?! Але кажу ж, що не знаю його", – прокоментувала Наталія Могилевська в ефірі шоу.

Та з огляду на реакцію суддів, жарт Володимира Остапчука все ж вдався, й тому телеведучий продовжив далі:

"Ви це бачили? Наталя сказала: "Я вперше його бачу», але потім встала і почала придивлятись – можливо, все ж було?" – сміючись, зазначив ведучий Володимир Остапчук.

Однак, в ефірі шоу Дмитру Коляденку довелося вдруге діставати фату зі свого саквояжу, все через те, що наприкінці шоу таки з’явився учасник, який підкорив серце капітана зіркової "сотні". Ним став 33-річний киянин Євген Прудник. Однак, вдруге фата на голову Могилевської не потрапила, бо чоловік виявився одруженим.

"Для мене ви – справжній чоловік. І якщо б ви не були одруженим, я б із задоволенням вийшла за вас заміж! Без жодного сумніву!" – заявила Наталія Могилевська в ефірі каналу "Україна".

Нагадаємо, що Наталя Могилевська видала ліки від осінньої депресії: "Тримайте хвіст пістолетом". Українська співачка зізналася шанувальникам, як бореться з цією проблемою

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталя Могилевська засяяла від щастя поруч з красенем на Тижні моди: "Сміливі і справжні".