Відомий український виконавець Віктор Павлік, який влітку знову став батьком - його молода дружина Катерина Репяхова народила артисту сина Михайлика, чкурнув відпочити.

Віктор Павлік, крім того, що є талановитим артистом, демонструє і свої батьківські таланти, проводячи час з маленьким сином.

Та цього разу Віктор Павлік розповів про свій відпочинок. Музикант вже не вперше зізнається, що полюбляє посидіти у баньці у хорошій компанії.

Віктор Павлік: instagram.com/viktorpavlik
Віктор Павлік: instagram.com/viktorpavlik

Фото: instagram.com/viktorpavlik
Фото: instagram.com/viktorpavlik

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Так і цього разу на сторінці Віктора Павліка в соцмережі Інстаграм, де за його життям зацікавлено спостерігають майже 80 тисяч читачів, з'явилися відео та фотографії з бані.

Як розповів співак, зараз він перебуває на Закарпатті. Крім захопленої розповіді про банні процедури, Віктор Павлік також показав, чим там харчується.

На одній з фотографій артист продемонстрував скибочку хліба у руках, намащену смальцем, а також кільця цибулі зверху. Свій апетитний бутерброд Віктор Павлік сфотографував на фоні дров і підписав просто: "Хліб з смальцем))".

Фото: instagram.com/viktorpavlik
Фото: instagram.com/viktorpavlik

Нагадаємо, Віктор Павлік "надивачив" без Каті Репяхової: "Упссс тільки, щоб ніхто не побачив". Віктор Павлік попався у цікавий момент

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катя Репяхова показала, як сильно кохає Віктора Павліка: змусила робити це на камеру. Катя Репяхова показала цікаві кадри

Також "Знай.ua" писав, Катерина Репяхова залишила Віктора Павліка і маленького сина заради своїх забаганок: "Не можу вже". Катерина Репяхова показала важливе для неї місце