Юлія Саніна постала в оригінальному образі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і фронтвумен групи "The Hardkiss", а також фіналістка шоу "Танці з зірками" Юлія Саніна любить радувати шанувальників різноманітними фото і відео з життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 662 тисяч фоловерів. Останні намагаються регулярно коментувати і лайкати кожен її пост.

21 вересня дівчина опублікувала серію фотографій, на яких постала зі світлим волоссям. У Саніної яскравий макіяж і синя губна помада.

Good night🤘
, - повідомила вона своїм шанувальникам.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Багато з них подякували співачці за концерт у Полтаві, а хтось відзначив її хороший стиль.

була сьогодні на концерті в Полтаві. Молодці! Запалили! Юля, ваш образ просто 🔥 перука взагалі виглядав шикарно! Дуже незвично)";" Чарівна 😍 спасибі за звіт в сторіз 😘 замість влогів, за якими дуже сумуємо)"; " Богиня, ікона, найкраща ааа, спасибі за цей день, я досі плачу 😭
, - повідомляють вони.

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.