Переможниця шоу» Холостяк " Даша Квіткова, яка стала дружиною Микити Добриніна і матір'ю їхнього маленького сина Лева, поділилася новою публікацією зі свого життя в соцмережі Instagram.

На цей раз вона показала свою кухню і процес випікання пирога. Молодій мамі нелегко знайти час для готування, але щастя сім'ї того варте, впевнена вона.

"Невже я з'являюся у вас в стрічці з постом? З народженням дитини я абсолютно забуваю (читати немає часу) про зйомки, фотографіях і тд. Вся моя увага зараз в сім'ї, і я цьому дуже рада. Пам'ятаєте наші історії про те, що ми весь час хочемо втекти зі знімної квартири, тільки щоб там не перебувати? Так от, зараз все змінилося, ми, навпаки, звільняємо себе від справ, щоб більше часу провести разом вдома», - зізнається Квіткова.

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

Ще одне бажання квіткової - щоб син скоріше навчився їсти дорослу їжу і допомагав мамі на кухні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Самий кайфовий час-це коли ми закидаємо по-швидкому в духовку пиріг, по дому розноситься неймовірний аромат, а ми продовжуємо займатися сімейними справами, поки техніка робить все за нас... чесно кажучи, вже чекаю не дочекаюся, коли маленький підросте і почне їсти все, а не тільки молочко мами. Загалом, в передчутті випікання з ним печива, готування пюрешки з котлетками або пирогів», - мріє новоспечена матуся.

Судячи з фото, домашній кіт вже встиг оцінити кулінарні таланти своєї господині.

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

"Скажіть, а на цій кухні щось готується? Або це студія для зйомок?",- цікавляться шанувальники пари.

"Якщо з голоду ми не померли, значить готується», - з гумором відповіла Квіткова.

"Даша, ви чудово виглядаєте. Вже дуже помітно, що ручки схудли і животик йде», - хвалять дівчину читачі.

"Спасибі велике, але ще є над чим працювати», - пише вона.

«У Вас кіт все випікає?", "Кіт сам в шоці, невже господиня вміє готувати", - відзначають фанати шоу.

Нагадавши, синові Даші квіткової і Микити Добриніна виповнилося 2 місяці, навчив батьків багато чому: "найсолодші щічки"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова показала кращого батька на вулиці-в "дубак" і в шортах: "навіщо це все?"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова після пологів заінтригувала українців: "Зустрічайте на паркеті"