Відомий український артист Ель Кравчук, який був особливо популярний пару десятиліть тому, поділився історією зі свого життя.

Новий сюжет вийшов у програмі "Неймовірна правда про зірок" , що показують на телеканалі СТБ. Вони запросили на інтерв'ю зірку 90-х, щоб задати йому ряд цікавих питань.

Це був експеримент, щоб перевірити, чи правда всі ті чутки, які про нього ходять. А ось чуттєвий браслет на руці покаже, бреше він чи ні.

Раніше ходили чутки, що в один час найбільшим конкурентом Кравчука вважався Олександр Пономарьов, і один раз їх розбирання дійшли до бійки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Всі стосунки з'ясовували тоді не ми з Сашею, а наші продюсери" - каже чоловік. Все через те, хто повинен закривати концертну програму.

Але, тривало це недовго, і виною цьому те, що артист вирішив прірву з усіх радарів. Ходили чутки, що причина криється в грозах колишнього продюсера Євгена Рибчинського. Він натякнув, що це правда, але був піар.

Найнезвичайнiшою чуткою стало те, що Ель Кравчук через велику славу потрапив в секту, і через це і взяв паузу в кар'єрі.

"В яку секту, цікаво. Ну, його я займаюся, медитацією, і можливо вони мають на увазі центр Маханижи " - розповідає він. Пульс був в нормі, тому, найімовірніше це правда, і ні в якій секті він не був.

До слова, артист жодного разу не був одружений, дітей у нього також немає. Ходить чутка, що йому навіть пропонували 100 тисяч доларів за те, щоб він зачав їй дитину.

"Є така історія. Я був ще не дуже відповідальний, був шанс спокуситися, але, щось допомогло. Я вважаю, що діти в любові народжуються " - розповідає чоловік, однак, в пресі досі ходять чутки про це.

Журналістам Ель Кравчук навіть зізнався, що у нього в планах звернутися до сурогатних матерів, щоб стати батьком дитини. Коли це трапиться-невідомо, але він вже дозрів до такого.

Нагадаємо, Зірка 90-х El Кравчук згадав, чому жив з Андрієм Данилком: пристрасть, ризик і шок.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що улюбленець Данилка надів гамівну сорочку і понівечив обличчя: "я не божевільний".

Також портал Знай.ua писав, що колишня учасниця групи ВІА Гра Котова з оголеним стегном показала, на що здатна