Відомий український співак Віктор Павлік вирішив з самого малечку прищеплювати своєму маленькому сину любов до музики та музичних інструментів.
Влітку у Народного артиста України та його молодої дружини Катерини Репяхової народився син, якого подружжя назвало Михайло. Хоча, йому всього кілька місяців зірковий татко вирішив вже прищеплювати любов до музики.

Скріншот stories Віктора Павліка
Скріншот stories Віктора Павліка

Так, у своєму Instagram у розділі stories Віктор Павлік опублікував коротеньке відео, яке записав сидячи у машині. Виявилося, що артист придбав для свого маленького сина сопілку. Зірковий татусь додав, що це на виріст, тому коли тільки випаде нагода він зможе повчитися грати на сопілці.

"Купив Михасику на виріст. Нехай вчиться", - зазначив Віктор Павлік у своєму stories.

Скріншот stories Віктора Павліка
Скріншот stories Віктора Павліка

Після цього Народний артист України зіграв на сопілці, яку придбав для сина, ритмічну мелодію. Імовірно, Павлік хоче аби його син також став співаком, тому й прищеплює йому з самого малечку любов до музики.
Нагадаємо, що Катерина Репяхова відправилася у мандри з маленьким сином Віктора Павліка: "Об'їздили всю Україну".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще