Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 340 тисяч чоловік.

Як відомо, після гучної прем'єри довгоочікуваного сезону "Холостячки", інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. У зв'язку з тим, що популярність набирає обертів, Злата почала активно розвивати сторінку в соцмережі і спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Цього разу співачка запитала у чоловічої половини своїх підписників, якими якостями повинна володіти дівчина в сучасному суспільстві. Також, Злата задалася питанням, чому з сильною жінкою чоловікові завжди складніше. Новий пост артистка доповнила ніжним знімком, на якому вона позує в білій сукні, в білизняному стилі.

"І, моє улюблене - 3 якості жінки, з якими взагалі не готові миритися? І чи був подібний досвід? 🤭🙃" - запитала Злата в новій публікації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі соцмережі залишили безліч відвертих коментарів, в яких розгорнуто відповіли на питання Злати про відносини.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Златі Огнєвіч "розбили серце" ще до завершення "Холостячки": "Клинок встромив..."

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник "змінив" Холостячці Златі Огнєвіч і поплатився: тонни "штукатурки" і зіпсований настрій

Також портал Знай.uа писав, "Ти мене роздягаєш?": хто перейде грань зі Златою Огнєвіч на шоу "Холостячка"