Відомий український продюсер Ігор Кондратюк створив петицію на сайті президента з вимогою заборонити концертну діяльність артистів з Росії.
Відповідну петицію Ігор Кондратюк створив 21 вересня і вона вже набрала майже п'ять тисяч голосів.
Так, Кондратюк просить заборонити концертну діяльність артистів з Росії, до повернення Криму до складу України і відновлення контролю над східними кордонами.

Ігор Кондратюк, фото з Facebook
Ігор Кондратюк, фото з Facebook

"Я впевнений, що громадяни країни-агресора, які працюють в сфері розваг - артисти/артистки, актори/акторки насправді не несуть ніякої культури. Виключення для заборони допускаю лише для тих російських представників культури, хто публічно виступив проти російської агресії. Це неприродньо, коли артист виступає і для росіян-окупантів, і для окупованих ними українців. Любов до носіїв культури агресора розвиває в українцях так званий шведський синдром", - сказано у тексті петиції.

Щоб петицію Ігоря Кондратюка розглянули у Верховній Раді потрібно 25 тисяч голосів. Щоб зібрати необхідну кількість підписів є ще 90 днів.

"У світі майже 200 країн. Нехай до нас їздять з концертами мирні люди, а не глашатаї вбивчого "русского міра"! - заявив Кондратюк у себе у фейсбук.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що на машину Ігоря Кондратюка звалилося величезне дерево: "У Кирилівці було б безпечніше". З шоуменом сталася неприємна ситуація

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше Знай писав, що Ігор Кондратюк заявив про закриття своєї програми: "Так і не почали її дивитися". Український шоумен повідомив, що передачі "Кондратюк у понеділок" більше не буде на телебаченні.

Також Знай повідомляв, що Ігор Кондратюк накинувся на Софію Ротару через її участь у концерті на День Незалежності: "Я б не випустив її...". Український телеведучий розкритикував популярну українську співачку за виступ у Росії.