Стало відомо про те, що відома українська співачка Мішель Андраде побувала в гостях у мультимільйонера. Все це в рамках зйомок проекту "Орел &Решка. Земляни", що проходили на сонячному Кіпрі.

Дівчині на власні очі пощастило побачити те, як же живуть багаті люди на Кіпрі. При цьому, за 10-річну історію проекту, ведучі вже неодноразово були в цій країні, однак, Мішель Андраде стала першою, кому вдалося прийти в гості до мільйонера на Кіпрі. Шоу кожного тижня виходить на Новому каналi.

Мішель Андраде, фото: Новий Канал
Мішель Андраде, фото: Новий Канал

"За правилами сезону "Орел & Решка. Земляни" нам з безлімітною картою потрібно було знайомитися з найбагатшими кіпріотами, - зазначила Мішель Андраде. - Острівні багатії - ті, хто займається нерухомістю або ті, у кого є готелі. Так я познайомилася зі справжнім кіпрським олігархом - мультимільйонером Пантелісом Лептосом".

Чоловік будує всі найдорожчі вілли та апартаменти на острові, а його найголовніша будова - елітний комплекс для заможних "Лімассол Дель Мар". Там розташовано 170 квартир і 21 магазин. Ціни на нерухомість від 1,5 до 6 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Мішель Андраде, фото: Новий Канал
Мішель Андраде, фото: Новий Канал

"Така сума взагалі не вкладається в голову. Я навіть не уявляла, хто там може жити! Але коли потрапила всередину, зрозуміла, чому люди купують собі там квартири. Вид відкривається шикарний - і місто, і море видно. Мені дуже сподобалося! Думаю, що якщо ти там живеш, у тебе по-любому повинен бути вертоліт, щоб спускатися вниз на пляж", — посміялася співачка і ведуча тревел-шоу на Новому каналі.

Мішель Андраде, фото: Новий Канал
Мішель Андраде, фото: Новий Канал

Коли всі квартири будуть розкуплені, то виручка буде більше мільярда євро. При цьому, сам олігарх витратив на всю будівлю близько 400 мільйонів. Тобто 600 мільйонів чистого прибутку. Не можна не відзначити, що серед покупців величезна кількість і українців.

Мішель Андраде вдалося відвідати будинок містера Лептоса, вартість якої 4 мільйони. У нього вікна виходять і на море, і на гори, і на власні готелі. При цьому, це тільки одна з Вілл чоловіка, в якій він збирається на вихідних.

Нагадаємо, Позитив опинився в одній ванній з підопічною Потапа Мішель Андраде: "Потрібно дивитися". Позитив і Michelle Andrade здивували публіку

Як повідомляв портал Знай.ua, підопічна Потапа Андраде прикрила інтимні місця лише руками: "Копія Каменських". Мішель Андраде поділилася гарячими кадрами, але думки шанувальників розділилися

Також Знай.ua писав, що підопічна Потапа Андраде поділилася секретами про сім'ю в Болівії