Дружина популярного українського актора, зірки серіалу "Кріпосна" Тараса Цимбалюка, Тіна Цимбалюк поділилася спокусливим знімком.

Тіна Цимбалюк останнім часом досить активно розвиває свій блог в соціальній мережі Instagram, тому вона намагається часто ділитися новими фото чи цікавими подробицями з особистого та професійного життя.
Цього разу дружина зірки серіалу "Кріпосна" поділилася знімком, зробленим на березі моря. Тіна одягла довгу блакитну сукню, яка грайливо розвівалася на вітрі. Родзинкою сукні став доволі глибокий виріз декольте.

Фото зі сторінки Тіни Цимбалюк
Фото зі сторінки Тіни Цимбалюк

"Дуже добре", - так Тіна Цимбалюк підписала опубліковане фото.

Користувачам мережі дуже сподобалося нове фото дівчини, вони відзначили, що на ньому вона вийшла дуже гарною та витонченою.

"Так витончено 😍", "Красота 🔥😍", "Яка гарна сукня ❤️", "Красива!!!🔥😮", "Благодать❤️", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Варто нагадати, що влітку пара зіграла весілля, до одруження Тарас Цимбалюк зі своєю коханою візажисткою та фотографинею Тіною Антоненко зустрічався близько двох років. Він познайомився з дівчиною на зйомках кліпу Монатіка на трек "Вечность", там Антоненко була художницею з гриму.
Пропозицію своїй коханій він зробив на паркеті "Танців з зірками", і Тіна відповіла йому заповітне "Так".

Як повідомляв портал " Знай.ua", зірка" кріпак " Тарас Цимбалюк показав любов всього свого життя: "Запросив на перше побачення". Тарас Цимбалюк розповів історію свого кохання

Також " Знай.ua " писав, тільки найближчі і без медового місяця: Тарас Цимбалюк з "кріпосної" розповів про таємне весілля в Карпатах. Тарас розповів перші подробиці весільної церемонії