Оля Полякова поділилася з шанувальниками відеороликом з гримерки. Зірка радикально змінила імідж, чим здивувала своїх фанатів.

У мікроблозі Олі Полякової з'явилося свіже відео за участю артистки. Зірка показала, як готується до зйомок шоу "Маска". Ролик Суперблондинка знімала в гримерці, коли візажисти готували її до ефіру, повідомляє Hyser.

Перед фанатами Оля з'явилася в дуже оригінальному образі, який вона назвала "солодка вата". Для зйомок Полякова одягла перуку з довгим волоссям біло-блакитного відтінку. Волосся виконавиці також прикрашали Блискучі камені. У макіяжі артистка використовувала рожеві тіні і губну помаду. Також зірка одягла блакитні лінзи, які контрастували з її волоссям.

Перед дзеркалом Оля з'явилася в білому банному халаті, а ось для зйомок переодяглася в зефірно-рожеву сукню оригінального крою.

Під час зйомки відео, – а це був прямий ефір, - Оля відповідала на питання від своїх шанувальників. Також виконавиця не забула прорекламувати парфуми і косметику власного бренду, а також розповісти, де і коли пройдуть її найближчі концерти. Також співачка повідомила, коли вийде новий ефір програми "дорослі дівчатка" з її участю. Також обрадувала артистка своїх фанатів новиною, що в новорічну ніч на телеканалі "Україна" транслюватимуться всі випуски шоу "Маска", а вже 1 січня 2022-го року Полякову можна буде побачити в кіно.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шанувальники із задоволенням поспілкувалися зі своєю улюбленицею, а також поставили їй питання, що цікавлять їх. Природно, новий образ артистки не залишився непоміченим. Фолловери обсипали свою улюбленицю компліментами. Деякі порівняли Полякову з Мадонною.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал Знай.uа писав, щоОля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.