Відома українська співачка та акторка Аліна Гросу поділилася яскравими фото зі свого найулюбленішого міста України.

Аліна Гросу має чимало шанувальників, тому досить часто ділиться з ними новими фото чи цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 460 тисяч осіб. Цього разу співачка вирішила поділитися кадрами зі свого улюбленого українського міста.

Фото зі сторінки Аліни Гросу
Фото зі сторінки Аліни Гросу

На опублікованих кадрах зірка позує на терасі з красим видом на архітектуру. Зірка одягла яскраву сукню та доповнила свій образ червоною сумочкою та окулярами такого ж відтінку.

Фото  зі сторінки Аліни Гросу
Фото зі сторінки Аліни Гросу

"Трошки одного з моїх улюблених міст вам в стрічку ❤️ вгадаєте, де це я?)", - так Аліна Гросу підписала опубліковані фото.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще
Користувачі мережі одразу ж прийнялися вгадували улюблене місто Аліни Гросу, більшість з шанувальників співачки припустили, що це можуть бути Чернівці, де народилася зірка.

"Це наші рідні Чернівці, на балконі резиденції ЧНУ😍", "Чернівці", "Чернівці", "Чернівці, можливо Чернівецький Університет", "Чернівці🔥 землячка😍", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Аліну Гросу з її бойфрендом Романом Полянським засліпила Павла Зіброва: "Будете бачити нас". Дівчина показала кліп у новому проекті, в якому вона бере участь.

Раніше Знай писав, що Аліна Гросу у латексі перетворилась на спокусливу кішечку: так і хочеться відшмагати. Українська співачка постала в цікавому образі.

Також Знай повідомляв, що Аліна Гросу "відбила" Романа Полянського у дружини і розкрила секрет: "Тримаєш на повідку". Українська співачка дала пораду своїм фанаткам з приводу чоловіків.