Санта Дімопулос стане суддею одного ефіру"Танців з зірками". Відповідний пост з'явився на Instagram-сторінці проекту.

Так 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу"Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, Катерина Кухар, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Часто учасники проекту залучають спеціально запрошених членів журі. На четвертому ефірі 26 вересня таким гостем-журі буде українська співачка Санта Дімопулос. У минулому році вона виграла кубок "Танців з зірками" в компанії хореографа Макса Леонова. Її партнер на даний момент виступає з Євгенією Власовою.

Запрошеною суддею четвертого ефіру шоу " Танці з зірками» стане Санта Дімопулос👏 🏻. Переможниця "Танців з зірками-4" @santadimopulos в наступному ефірі допомагатиме нашим суддям оцінювати учасників!Вмикай телеканал @ 1plus1_ua але не пропусти Страсну ніч латини
, - повідомляють представники проекту.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.