Українців здивував вигляд барахолки в Києві. Відповідний пост з'явився на телеграм-порталі чорний список.

У столиці давно вже процвітає вулична торгівля, яку ніхто не контролює. Люди, які перебувають у вкрай важкому фінансовому становищі, змушені масово продавати свої речі. На ринок вони піти не можуть, так як будуть змушені платити за місце. Такі барахолки в столиці іноді створюють неймовірно сумну картину.

З'явилося відео однієї такої барахолки, яка знаходиться на станції метро Почайна. На ній можна побачити, як люди сидять поруч із залізницею, по якій іноді проходять потяги. Незважаючи на те, що це неймовірна небезпека для оточуючих, люди продають якісь свої особисті речі.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Ні, це не Індія. Це небезпечна Київська барахолка. Район ст. М. Почайна
, - підписав телеграм-портал.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Вони відзначають, що це вкрай небезпечна затія, але при цьому додають, що люди пішли на таке не від хорошого життя.

Робота на свіжому повітрі в приємній обстановці. Товар такий, що можна голову втратити, якщо нахилишся невчасно"; " Там на шляхах, чи не нога чия то лежить? Неее?"; "Люди не від хорошого життя продають і купують на таких ринках"; "треба бути вкрай обережним на цьому ринку, а то і Айболить не збере
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, що українські полярники розбудили гігантських красенів-неймовірні кадри прямо зі станції "Академік Вернадський".

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандальний харківський ринок "Барабашово"окупували кози - зжерли чийсь віник".

Також "Знай.ua" писав, що прогулянка страуса українською дорогою сполошила водіїв:"як вдома".