Дружина Анна Матісон подарувала 47-річному Сергію Безрукову ще одного сина. За 5 років шлюбу подружня пара дуже захопилася процесом і 24 липня у пари з'явилася на світ третя дитина, яку назвали Василь. Для актора ж це двомісячне немовля стало вже п'ятим.

Скріншот з Instagram

Як відомо, п'ять років тому Сергій Безруков кинув свою дружину Ірину Безрукову, з якою прожив 15 років у шлюбі. Причиною цього стала красива актриса, яка на 20 років молодша за колишню дружину. На жаль, за 15 років спільного життя пара не змогла зробити жодної дитини, на відміну від молодої дружини, яка подарувала акторові вже третю.

Крім того, у Безрукова ще є син і дочка від актриси Христини Смирнової, якы з'явилися на світ, коли артист перебував у шлюбі з Іриною Безруковою.

Скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Актор і його дружина ніколи не дають інтерв'ю журналістам і дуже рідко з'являються разом на світських заходах. Безруков пояснює це тим, що їхній родині набагато більше подобається проводити час вдома. Також відзначимо, що у Анни Матісон немає сторінки в Instagram, на відміну від її чоловіка, який кожен день веде соціальну мережу і активно спілкується в коментарях зі своїми пыдписниками.

У свою чергу, фоловери щедро обсипають компліментами Безрукова і його дітей, під постами немає жодного поганого коментаря.

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Нагадаємо, що Головний лицедій Путіна Сергій Безруков потягнувся за довгим і зрілим огірочком: "Просто тащуся..."